Ny blogg!



Jahaja... Då var det gjort. Jag har en ny blogg som är en exakt kopia av denhär men med ett annat namn bara. Dock känner jag mig lite skeptisk inför det. Det känns som om jag förlorar på det... Men det hoppas jag inte :)
Så från och med nu så är det hit ni ska :)

Jag behöver er hjälp!


Jag funderar på att byta blogg. Jag är inte så jätteglad över blondblondare.blogg.se längre eftersom det var mitt och min "kompis" påhitt för längesen. På den tiden då vi var kompisar. Därför funderar jag på att byta till sofiasfashionroom.blogg.se. Men vad tycker ni? Hela designen kommer att vara kvar, det är endast bloggens namn som ändras i så fall och givetvist alla inlägg på denna bloggen...!
I need your help!





Hiss eller diss?



Vad tycks om Tara Banks nya frilla?
Hiss eller diss?

Klänning påväg.


Ohyes ohyes ohyes! Jag har beställt den Miu Miu-inspirerade klänningen från Chicy.se. I am so HAPPY! Den är ju bara för söt!

Jessica Simpson lanserar parfym.



Jessica Simpson blir nu en i skaran av kändisar som säljer egen parfym. Parfymen kommer till att heta Fancy och släpps nästa vecka i USA. Det är ännu oklart när och om den kommer att komma till Sverige.

Läcker spets.



Frossa i läcker spets till hösten.

1. BH i spets från H&M. 98 kr.
2. Spetsblus från Forever21.com. 121 kr.
3. Spetsbolero från Topshop.com. 306 kr.
4. Spetsklänning från Warehouse. 550 kr.
5. Tights i spets från Monki. 250 kr.
Sofias Favorit!  6. Spetsklänning från Topshop.com. 551 kr.
7. Klänning från Topshop.com. 551 kr.
8. Fin blus i spets från Philosophy Di Alberta Ferratti/Net-a-porter.com. 3498 kr.

Franska naglar



Nu tänker jag inte på fransk manikyr när jag säger franska naglar. Utan att OPI precis har släppt en ny nagellackskollektion vid namn "France". Flera nyanser av brunt och lila vilket doftar höst. Något jag kommer satssa på till höst.

Vill ha!


Snacka om kärlek vid första ögonkastet. Denna otroligt snygga väskan hittade jag på La Redoute för endast 369 svenska kronor. Precis vad jag behöver... Lagom stor och brun! Vem behöver en Hermésväska?

Look of the day



Sötaste klänningen ever? Nästan på.
Designern Charlotte Ronson är dagens Look of the day. Kolla så snyggt och enkelt hon matchar klänning, väska och those shoes... WOW!

Att leva sig in i framtiden.




Nej, vet ni vad? På senare tider (sen jag såg Sex and the City-filmen) så har jag fått sånt sug av att åka till USA. Framförallt till LA. Så därför har jag tagit all ledig tid till att googla lediga extrajobb så att jag kan ha råd. Jag hade ju såklart inte tänkt åka nu på studs men hade tänkt mer efter pluggandet. Men jag SKA till USA.. Det är ett som är säkert!



Nu ska jag sitta och vänta tills SATC ska börja. Det är i princip vad hela min dag har gått ut på... Att längta tills klockan ska slå 23.00 då två härliga avsnitt av Sex and the City ska sätta igång.


Lika som bär!



Hallå! Har jag missat något? Är Mandy Moore och Marie Sernholdt syskon? Sedan Marie fägade sitt hår mörkare, visst är de två sångerskorna nästan identiska?

Day Birger et Mikkelsen S/S -09



Detaljrikt, transperant och ljusa färger. Vår och sommar 2009 enligt Day Birger et Mikkelsen och jag älskar det!

 

Elle pressenterar Ecco-tävling


Nu letar Ecco efter tio personer från hela världen som får chansen att modella för dess nya reklamkampanj. Och inte nog med det... Vinnaren får åka till en utvald storstad (kan bli New York, Paris eller någon annan storstad). Hur mycket bättre kan det bli?!
För mer information klicka på bilden.

Adrian, JC's nya ansikte i höst



När jag var påväg hem idag såg jag till min förvåning (eller inte) en reklamskylt för skandinaviska jeanskedjan JC med hunkige Adrian Grenier på. Så snygg! 
I en intervju säger han även att han "gillar Sverige" (vad det nu ska betyda). Jag skulle inte ha något emot att se Adrian i Sverige lite oftare!



Ny kategori - Streetfashion

Hissa flaggan och spela fanfarer. Här ska firas!

Hade tänkt börja med en ny kategori idag. En kategori jag kallar Streetfashion.

Här kommer jag samla snygga människor med snygga outfits som jag hittar i min omgivning.

Först ut är denna härliga tjej:


Väska (som tyvärr inte syns):  Second Hand.
Jacka:  H&M
Röd kofta under:  Zara
Jeans:  Gina Tricot
Skor: Addidas.


Jobbsök på Familia och lunch på Ikea

Det har varit en mycket trevlig dag med Annie idag. Först extrajobbsökande på Familia och efter det bar det av till Ikea för lunch.


Håll i hatten!


Röda prislappar gillar vi!


Ett måste när man lunchar på Ikea. Köttbullar!


Familia

Nu bär det snart av till Familia köpcenter med Annie. Det blir mer bloggande ikväll. 

Gratis smink från Kicks



Nu gör jag som halva bloggsverige och tipsar om gratis smink från Kicks.
 Klicka på bilden här ovanför för att komma till erbjudandet.

Look of the day



Jag kan bara säga; WOW!
Här pryder Mary-Kate Olsen septembernumret av Elle. Looking beautiful!

The photoshoot

Designfynda på vintagemässa



I september är det vintagemässa på Enskilda Galleriet Kungsholmen i Stockholm med kläder från från bland annat Yves Saint Laurent. Inträdet kommer till att kosta 50 kr sen är det bara till att fynda. Klicka här för mer information om mässan.

Torsdagen!

Igår blev det inte riktigt som planerat. Jag hade tänkt komma tillbaka till bloggen med färska nyheter om Bonbon-land och lite annat kul men så blev det inte. Istället tog jag och pappa en heldag med motorcyklen. Bland annat åkte vi till Råå och köpte den efterlängtade symaskinen. Äntligen är det slut med pillandet att sy för hand. I'm gonna have so much fun with my new pinky.
Det blev en söt en. En rosa! :D



På kvällen blev det "Ladies night" med min mamma och min mammas väninna. In till staden för att ha en mycket trevlig kväll med god mat följt av bio.
Ni kan inte gissa vilken vi såg? Sex and the City! Again!
Jaja, den var faktiskt mycket bättre denna gången än förra gången jag såg den.
Det var hela torsdagen. Now I'm back!
Kramar




Helt slut!



Helt underbar bild!

Kom precis hem från mosters hus. Pilljobb blev det istället med att dra ner tapeter och gummiflams. Så nu är jag helt slut! Så ska gå och lägga mig och titta på Ugly Betty nu. Sen sova.
Och imorgon blir det tyvärr heller inte mycket bloggande. Jag ska till Bonbon-land med familjen + några komisar till familjen. Kommer bli en kanonhärlig dag :)
Men jag är tillbaka på torsdag igen.
Ha det så bra tills dess!

Kramar





Målning på shemat!

Godmorgon!
Dagen är planerad så att jag ska till Miatorp för att hjälpa min moster med ommålning av deras nya hus så jag förmodar att det inte kommer bli någon tid för att blogga idag (kanske senare ikväll, får se). 
Men ni får ha en underbar dag!

Kramar

 



Look of the day




Dagens Look of the day får bli modellen Sasha Pivovarova som här gör en reklamkampanj för Pringle of Scotland.

Åh, Jag blir galen!


Källa: Veckorevyn.com



Det eviga tjatandet om oren hy, finnar, blemmor etc... De försvinner ju aldrig. Hur mycket man än fixar och donar så finns de alltid kvar.
Just nu är jag i den perioden i månaden med allra mest finnar. Jag vet att om bara några dagar så försvinner blemmorna för det har jag ju varit med om vareviga månad i 6 år... Men man känner sig ändå så... smuttsig!
Jag hittade en liten guide på Veckorevyns hemsida för problemhy. Här är lite plockat:

"Vad bör man ha för daglig hudvårdsrutin?
- Först och främst en bra rengöring som du använder morgon och kväll. En löddrande rengöring kan för vissa ge en renare känsla, men många föredrar rengöring i mjölkform. Och man får ett rent resultat av lotion också. Sen är det viktigt med en bra ansiktkräm som återfuktar ansiktet. Om du har lite torrare hy kan du använda en kräm som är oljebaserad, vilket du bör undvika om du har en fet t-zon. Använd en peeling ett par gånger i veckan för en djupare rengöring som tar bort döda hudceller och ger en klarare lyster till ansiktet.

Hur undviker man finnar bäst?

 - Genom att ha en bra hudvårdsrutin och inte pilla sig för mycket i ansiktet. Tjejer har en tendens att börja pilla sig i ansiktet så fort de upptäcker något utslag. Då blir effekten bara att bakterierna sprider sig.

Finns det något man bör eller inte bör äta för att undvika finnar?

- Det är inte bevisat att någon speciell typ av mat skulle leda till att finnar uppkommer. För vissa kan det säkert stämma att viss typ av mat kan orsaka akne, men det kan man inte säga generellt. Det viktigaste är att dricka mycket vatten, så att man sköljer ut slaggprodukterna. Men självklart ska man inte äta för mycket onyttig mat, hur man mår speglas ofta i hur huden ser ut.

Kan man klämma finnar själv?
- Jag rekommenderar inte att klämma finnarna. Det finns risk att man sprider infektionen i ansiktet. Dessutom kan man klämma sönder hudlagret vilket kan leda till ärr i ansiktet.

Men om finnen är mogen?
- Även om finnen är mogen så bör man låta den torka ut. Behandla finnen lokalt genom att sätta en klick uttorkande gel som får verka över natten och använd gärna gelen så fort du upptäcker finnen. Om man nu ska klämma finnen så bör man tvätta ansiktet noga, använda papper när man klämmer och desinficera huden efteråt."


Filmtajm!

Nu ska jag gå och kura ner mig i soffan med en härlig filt och en rolig, ledsam, söt, läskig (whatever) film. Har inte bestämt mig för vilken än men det ska nog lösa sig.
Vi hörs imorgon igen. Ha det superbra!

Puss&Godnatt






Den omtalade miniklänningen från H&M





Alla tycks skriva om den just nu (Bland annat Engla's Showroom). Den lilla minibakelsen gjord av spets och dylikt. Den är så otroligt söt och skulle passa perfekt i min garderob. Tyvärr är den slutsåld i varenda H&M butik men det finns fortfarande en liten chans att få hem den. Nämligen på Tradera. ´Jag hittade den HÄR där utropspriset är 800 kr. Kanske lite väl mycket för min plånbok just nu med tanke på att jag gjorde av med nästan alla mina pengar igår + att jag inte har något extrajobb ännu...

Dagens shopping

Dagens (eller ska man säga gårdagens) shopping blev massor med fynd. Stora som små. Rea som icke rea. Jag mådde faktiskt riktigt bra när jag kom hem 550 kr fattigare.



Björn Borg-väska som jag hittade på en utförsäljning i Smögen. Endast 149 kr.


Blommig klänning: Kostade 198 kr på H&M.
Kofta/Jacka: Denna hittade jag på rean hos Cubus. Kostade endast 70 kr.
Sjal: Köpte först en vit t-shirt på H&M men ångrade mig och bytade den mot en brun beige sjal. 129 kr.
Skor: DinSko hade jättemycket rea så jag hittade ett par söta skor som jag har letat efter jättelänge. Priset var då inte farligt heller... 99kr fick jag betala för dessa sötnosarna. Snacka om fynd!
+ trepack öronhängen. Två par pärlörhängen i olika storlekar och ett par med en stor diamant. 49 kr Inwear. 

Godmorgon!



Godmorgon godmorgon!
Idag var det tänkt att jag skulle hänga med mamma och hennes systrar till stugan i Småland men tanken av att missa ännu mer av publicering i bloggen fick mig att avstå...
Här regnar det som in i och lite tråkigt det. 
Igår var jag och mamma på Väla och shoppade. Bilder av det kommer lite senare när jag hittar min kamera. 
Pusspuss

 


Linda Rosing


"Men gud, Vad har människan på sig?!"
Visst är det då allt Linda Rosing vi ser på bilden. Detta var hon klädd i på Mr Gay Sweden i fredags. Dragqueen möter prostituerad. Ge kvinnan en stylist!

Sex and the city - The "big" movie




Igår fick jag äntligen se den efterlängtade "Sex and the city" som tack och lov slutade lyckligt - vilket väl måste innebära att vi alla får vår Mister Big i slutet?
En mycket sevärd film med ett kärt återseende av Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha.

Nu ska kyrkoklockorna också slå...

...för Jamie Lynn Spears och hennes pojkvän Casey Aldridge. Det unga paret planerar nu att gifta sig i slutet av året trots att de redan har fullt upp med deras månadsgamla dotter Maddie.
Ja, om ni frågar mig så tycker jag att det har gått lite väl snabbt detdär. Först bebis och sen pang på bröllopet vid 17 års ålder ???!!!


Dance with my father

Åh Gud! Denna låten är bara så underbart vacker. Jag vet att den är en aning oldie men vad spelar det för roll? Den är ju superbra! Man vill bara springa till sin pappa och bjuda upp till dans ;) Enjoy




Tillbaka!

Nu är jag tillbaka från Smögen. Kom hem i torsdas kväll men har inte orkat skriva något på bloggen än. Men nu är jag tillbaka med färska nyheter :)