Hotstuffs


Jag har ju glömt att informera om min alldeles egna blogg som jag nu har drivit i ett år. Tyvärr ingen hit men detta året har varit jätteskojit i alla fall. Nu tar jag och lägger ner all min energi åt denna bloggen istället. Så mycket roligare att vara
två ju ;)


hotstuffs.webblogg.se

Kramar från Sofia

Hatt-fnatt


Bild: Aftonbladet.se

Jag har blivit störtförälskad i hattar! Man har ju kunnat se hattar i varenda tidning man öppnar så nu har jag också fått lite hatt-fnatt. Det är ju så snyggt och bonus på det: håret skyddas från solen.
"I en hatt ser du automatiskt ut som en riktig hipster/mediabrutta/glad modebloggare"- Vad vi verkligen strävar efter. Så stod det i senaste numret av SOLO.
Tyvärr har jag inte lyckats hitta en snygg hatt, men spaningen fortsätter...

FLÄTAD HATT från Hats.com, ca 490 kr
MILITÄRKEPS från Asos.com 269 kr
HATT från Asos.com 269 kr
FLÄTAD STRÅHATT från Zara 129 kr

Kramar från Sofia

Den perfekta doften

            Den perfekta sommar doften.   Nu när sommaren äntligen är här så har min parfym, utan några spår ... försvunnit!     Som tur så finns den att köpa på nytt :) , men det hade varit trevligt att kunna använda parfym pengarna till andra saker..     Men men Sånt e livet ...

  Den perfekta doften

Nu när sommaren äntligen är här så har min parfym, utan några spår ... försvunnit!    
Som tur så finns den att köpa på nytt :) 
men det hade varit trevligt att kunna använda parfym pengarna till andra saker..    
Men men Sånt e livet ...

Märkesparfymer på internet till låga priseer:

http://www.nordicfeel.se/

http://www.BeautyPlanet.se/ 

http://www.strawberrynet.com

Kramar från Sara


Sex and the City


SATC Biopremiär 21Juni

Igår var det tänkt att vi skulle ha ladies night och se denna eftertraktade film på bio men det blev inte så eftersom det skulle bli försent. så istället så var vi hemma hos Sofia och hade übertreligt! Det får bli bio en annan kväll. För SATC är ju något man inte får missa. Världshistoriens film... typ :P

Kramar från Sara

Tävling hos resebloggaren!


Åh gud! Jag vill inget hellre än att ta mitt pick och pack och åka så långt bort som möjligt från allt regn och rusk som vi har fått vara med om nu under midsommar firandet. När jag läste om att Resebloggaren hade vad jag letade efter (nämligen en tävling om att vinna ett presentkort på 1000kr hos fritidsresor) kunde jag ju inte motstå frestelsen att ställa upp.
       Helst av allt skulle jag nog vilja åka till Thailand. Efter allt bra man har hört om resemålet.  Åh dessa vita sandstränder och strålande solsken, GE MIG NU! Och inte nog med det, all den goda maten och (vad man har hört) den trevliga befolkningen. Kan det bli mycket bättre?
       Länge har vi faktiskt funderat på att åka till thailand men så återkommer frågan: Var får vi tag på pengarna? Pengar växer tyvärr inte på träd. Ajdå! *Ledsen*


Vart skulle du helst vilja åka?

/Sofia


Sommarhåret nu tack!

         

 Kvällen till ära samlade jag alla mina krafter för att slinga håret till en sommarfin nyans. Och som man brukar säga; "Vill man vara fin får man lida pin." och det är precis vad som gällde här för inte gick det smärtfritt. Nej, jag har hållit på med förberedelser och själva färgningen i hela 5 timmar nu (!). Mest för att förberedelserna med att få slingor ur en hätta tog lite längre tid en beräknat (jag var ju bara tvungen att se två avsnitt av Sex and the city också). Men nu är själva verkningsprocessen så vi får väl hoppas på ett fint och somrigt resultat!


Välkommen till vår nya blogg!

Hejhej!
Nu har vi startat en ny blogg! Vi är två tjejer från Helsingborg som vill få våra åsikter hörda. För det mesta så kommer vår blogg att handla om mode och kändisar men även om saker och ting i vardagen. Så lägg denna blogg på minnet för här ska göras stora ting... hoppas vi.

Kramar från Blond&Blondare